Marco Sax is een professionele saxofonist, die uw receptie, huwelijk of bedrijfstfeest tot een totaal spektakel maakt.

Biografie: Marco Sax begon zijn carriëre als optredend saxofonist backstage at Larocca bij de 6am-parties en kreeg nadien een vaste plek in de oude Versuz te Hasselt. Met optredens op Tomorrowland, Versuz, Atmoz, Larocca, Noxx, Carré, Reflex en vele anderen heeft hij jaren ervaring in de house-scene. Die ervaring en klasse brengt hij tegenwoordig ook op huwelijksfeesten, recepties en andere evenementen gemengd met pop, jazz en lounge.

Bekijk de event-opties en ontdek de mogelijkheden!

CONTACT

 

Reacties:

"Dag beide

 

We wilden jullie graag nog eens bedanken om onze trouw zo onvergetelijk te maken. Alles was perfect! Een dikke merci. Hieronder vinden jullie de link naar de foto’s van het avondfeest. Er zijn leuke foto’s gemaakt van jullie. Als jullie deze willen gebruiken om jullie kunsten te promoten, doe maar gerust!

 

Groetjes

Britt en Niek"

Hasselt, Limburg, België

"Hey Marco,

Bedankt om ons feest te komen entertainen met je sax, het was top! Als we je kunnen aanbevelen aan onze vrienden kennissen, zullen we dat zeker doen. Nog veel succes verder toegewenst!

Michael en Katrien"

Follow:

  • Instagram
  • Facebook

Hoi Marco 

ik kan wel zeggen dat het absoluut een geslaagd feestje was.  Ik denk toch één van de top edities ;-) 

En mijn directeur is me ook nog komen zeggen dat de saxofonist echt een goede keuze was! Jij hebt echt voor de sfeer kunnen zorgen tijdens het 1ste deel van het feest. 

Dus bij deze nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking. 

Anastasia K. 

Lidl

M: 0496145838