Bedrijfsfeest, Receptie, Walking Dinner

Een topsaxofonist met of zonder DJ die u kunt boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement

Of het nu om een verjaardag, opening, tuinfeest of bedrijfsfeest gaat, bij Marco Sax bent u aan het juiste adres. Er zijn talloze manieren om een feest te organiseren, het ene feest heeft een ander publiek en karakter als het ander. Bij Marco Sax bent u verzekerd van een muzikale topper, die zich door zijn jarenlange ervaring kan aanpassen aan elke situatie. Een overzicht van de formules:

One-Man show saxofonist boeken

Openingsreceptie, modeshow, communiefeest, verjaardags- of tuinfeest, bent u op zoek naar een originele muzikale invulling, bent u bij Marco Sax op het juiste adres. 

Marco Sax kan door de zaal lopen of in de buurt van zijn DJ-booth zijn sax laten klinken. De mobiele witte DJ-booth maakt optredens geschikt voor binnen- en buitenlocaties en kan worden aangesloten op een muziekinstallatie in uw zaak.

Door het klein ruimtegebruik, is dit de ideale oplossing voor een intiem bijzonder feest. Bent u op zoek naar iets simpel met toch een grote impact? Dan is de one-man show van Marco Sax iets voor u.

Professionele DJ + Sax boeken

Om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken kan u kiezen voor een professionele combinatie DJ + Sax. Indien u nog geen DJ heeft geboekt, kan Marco Sax u een aantal topdeejays aanbevelen met jaren ervaring, aangevuld met de sax om het feest op gang te brengen en tot een hoogtepunt te brengen.

 

Met Marco Sax zijn improvisatietalent en ervaring weet hij zijn plan te trekken op elk genre., van oldies, jazz en pop tot de nieuwste dance- en housenummers.

Voor meer info: sax_marco@yahoo.com

Enkele referenties

Reacties:

"Dag beide

 

We wilden jullie graag nog eens bedanken om onze trouw zo onvergetelijk te maken. Alles was perfect! Een dikke merci. Hieronder vinden jullie de link naar de foto’s van het avondfeest. Er zijn leuke foto’s gemaakt van jullie. Als jullie deze willen gebruiken om jullie kunsten te promoten, doe maar gerust!

 

Groetjes

Britt en Niek"

Hasselt, Limburg, België

"Hey Marco,

Bedankt om ons feest te komen entertainen met je sax, het was top! Als we je kunnen aanbevelen aan onze vrienden kennissen, zullen we dat zeker doen. Nog veel succes verder toegewenst!

Michael en Katrien"

Follow:

  • Instagram
  • Facebook

Hoi Marco 

ik kan wel zeggen dat het absoluut een geslaagd feestje was.  Ik denk toch één van de top edities ;-) 

En mijn directeur is me ook nog komen zeggen dat de saxofonist echt een goede keuze was! Jij hebt echt voor de sfeer kunnen zorgen tijdens het 1ste deel van het feest. 

Dus bij deze nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking. 

Anastasia K. 

Lidl

M: 0496145838